menu

resporter.tv

sportnieuws_sepia2


“Resporter TV is een compleet narrowcasting product dat speciaal gericht is voor het amateurvoetbal. Wij weten als geen ander dat de items op het scherm dan ook vooral voetbalitems moeten zijn. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld het clubprogramma, clubuitslagen, afgelastingen en competitiestanden te presenteren van uw club. Dit kan automatisch met een abonnement op KNVB Dataservices. Resporter TV is de enige in Nederland die deze koppeling heeft.

Laat professioneel de opstelling zien met foto’s en naam, zo weten de supporters wie er allemaal spelen. Verhoog de service door ook de kleedkamer indeling te tonen op de schermen. Zo weten uw leden maar ook die van de tegenstander waar ze zich mogen omkleden.”
bron: http://www.resporter.tv

Demonstratie video


Techniek

Resporter.tv is, door mij, vanaf scratch gebouwd in asp.net middels de MVC architectuur. Omdat er veel asynchrone activiteiten plaats vinden is gekozen voor een OData datalaag gebouwd in Web API 2, zodat de backend ook eenvoudig is te benaderen via javascript/Jquery. Authenticatie van de gebruikers gebeurt op basis van individuele account die zijn opgeslagen in de database. Via een zogenaamde bearer token (zie RFC 6749.) worden de accounts gevalideerd.