menu

Partners

Kentico CMS

Kentico is een zeer krachtig en gebruiksvriendelijk CMS voor het ontwikkelen van websites, online winkels, social platforms en andere marketing oplossingen.


Frank Daamen

ICQ, MSN, Hyves, Facebook, Path en Vine. Sinds 2000 houd ik me bezig met nieuwe online media en marketing. In 2011 behaalde ik mijn Master Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg op het vakgebied Social Marketing. Ik ben een creatief en ondernemend persoon en houd van Start-ups! Met mijn eigen Start-up, Resporter, won ik in de 2013 de Sport App Award. Ik adviseer bedrijven op het gebied van online marketing en social media. Naast adviezen kan ik ze ook technisch uitvoeren en geef ik trainingen in dit vakgebied. Frank Daamen, online marketeer


Schepnet B.v.

Schepnet zorgt al 15 jaar voor online oplossingen door strategie, marketing en technologie slim te combineren voor merken en organisaties. Door te streven naar een langdurige samenwerking en optimale ondersteuning laten wij Strategie, Design, Techniek en Marketing voor jou werken. Schepnet zorgt ervoor dat je website, webshop, app en webapplicatie daadwerkelijk wat oplevert.


Knowledgeplaza Professional Services

KnowledgePlaza Professional Services richt zich op de inrichting en het beheer en onderhoud van standaardtoepassingen uit de markt binnen complexe bedrijfsprocessen. Voorbeelden van dergelijke standaard toepassingen zijn de Autonomy producten K2 en IDOL. KnowledgePlaza Professional Services beschikt over een team van ervaren consultants met veel kennis van de genoemde producten. Dit team levert consultancy, implementatie en beheer-diensten bij verschillende organisaties waaronder lokale en rijksoverheden.


Sascha Teschner

Sascha Teschner is een bedreven designer / front-end developer. Sacha is de man achter het design van resporter.tv!


Erik Wiegers

Erik Wiegers is een freelance grafisch ontwerper gespecialiseerd in het vormgeven van informatie en het bedenken/realiseren van concepten.